Om oss

Unitronic Sverige

Unitronic Sverige är en renodlad tjänsteleverantör som är specialiserad på reparation, service och underhåll samt kalibrering av laboratorieutrustning och medicinteknisk utrustning.

Historia

Unitronic Sverige

Unitronic AS är ett norskt företag och grundades 1988 i Asker. Företaget har över 30 års erfarenhet inom området och levererar flexibla och kostnadseffektiva tjänster efter kundens behov. Företaget har genom åren byggt upp en mycket mångsidig och god kompetens, hög servicenivå och en solid ekonomi. Företaget är certifierade med ISO 9001 : 2015 .

Under de senaste 10 åren har företaget haft en betydande tillväxt med positiva resultat varje år. Vi har över 30 anställda och kontor i Asker, Kristiansand och Trondheim.

Unitronic bygger nu upp en nordisk serviceorganisation och startade Unitronic Sverige i januari 2023. Vi har kontor i Stockholm och vårt team kommer att finnas tillgängligt för uppdrag i hela Sverige. Vi är en tjänsteleverantör för reparation, periodiskt underhåll, installationer, service av medicinsk utrustning, laboratorieutrustning och hjälpmedel.

Unitronic Sverige följer kvalitetssystemen och rutinerna hos systerbolaget Unitronic AS. Våra rutiner är fast förankrade i det kvalitetssystem som bygger på ISO 9001 : 2015. Du kan läsa mer om Unitronic AS här: www.unitronic.no

Våra värderingar

Våra värderingar som tjänsteleverantör

Vi vet att en bra tjänsteleverantör är beroende av duktiga medarbetare. På Unitronic är engagerade medarbetare vår viktigaste resurs och genom att involvera våra medarbetare i verksamheten skaper vi engagemang.

Vi tror på att bygga en stark företagskultur med fokus på service och hög kvalitet där medarbetarna till stor del är med i utvecklingsprocessen. Det smittar av sig på den service vi levererar till våra kunder.

Kvalitetsystem

Kompetenta medarbetare

14-Lagspillere

Kompetens

Våra servicetekniker och ingenjörer är certifierade av tillverkare eller leverantörer, och inte minst får de intern utbildning enligt ISO 9001 : 2015 - certifieringskraven.

15-Dokumentasjon

Dokumentation

Vårt webbaserade registreringssystem, Medusa, håller reda på all din utrustning. Alla detaljer om enheterna registreras och du kan följa deres service- och platshistorik.

Letar du efter en erfaren och oberoende medicinteknisk partner?